©  Foto:

Drivethru Surf & Kitecamps Hvide Sande

Masser af sjov og variation venter på dig her hos Drivethru Surf & Kitecamps Hvide Sande hver eneste dag, hvis du vil.

Udforsk området omkring Ringkøbing Fjord til lands eller til vands! Den bedste måde at gøre det på er med Drivethru udstyrsudlejning, som har det rigtige udstyr til alle aldre og niveauer:

cykler
skate longboards
Kajakker
Stand-up paddling (SUP)
Surfbræt.

Alternativt vil de forskellige yoga- og træningshold på drivethru få dig til at svede og harmonisere din krop og dit sind. Du kan slappe endnu mere af med en beroligende massage eller en af de guidede meditationssessioner, som drivethru også tilbyder.

Vil du gerne lære at surfe ordentligt eller tage dine færdigheder til det næste niveau? Så er surf- og kitecamps hos drivethru det helt rigtige for dig! Ud over hyggelig indkvartering med morgenmad, frokostsnack og aftensmad kan du også forvente det rigtige surfkursus med certificerede surfcoaches og udstyr af høj kvalitet.

Men uanset hvordan og hvor du tilbringer din dag, bør du ikke gå glip af et besøg i den interne tøndesauna med boblebad og udsigt over Ringkøbing Fjord i løbet af din ferie.

Udlejning af surfboards er kun for folk med erfaring. Vi tilbyder også surfcamps med surfundervisning!

Sauna, boblebad og brug af cykler, kajakker, SUP og skate longboards er allerede inkluderet i prisen for surf- og kitecamps. Alle andre gæster kan booke disse tjenester separat.