©  Foto:

Dyrehøj Vingaard; Exclusiv rundvisning

Rundvisning i vinmarken og vineri. En udvidet vinsmagning hvor du smager et stort udvalg af vores produkter, inklusiv bobler.

Her kigger også i arkivet hvor de gamle årgange ligger og smager på en "calva" frisk fra tønde.

Rejsen starter med, at vi går en tur rundt i vinmarkerne. Undervejs gør vi stop flere steder, hvor vi fortæller om hvorfor vi har valgt at plante de sorter vi har her på vingården. Sammen kigger vi nærmere på de forskellige sorter af vindruer lige fra Solaris til Pinot Noir. Om foråret og henover sommeren kan man næsten se vinstokkene gro, og når vi kommer hen i september måned, hænger de saftspændte modne drueklaser som perler på en snor.

Nu medens vi er ude i vinmarkerne, kommer vi selvfølgelig også til at tale om mulighederne for vindyrkning her i Danmark generelt,  hvordan vi beskærer vinstokkene for at få det bedst mulige udbytte, og samtidig sikrer næste års vækst, men ikke mindst hvordan vi i det hele taget har organiseret alle de arbejdsgange, der er forbundet med at passe de ca. 30.000 planter vi har på vores vinmarker gennem sæsonerne.

Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vingård og blev anlagt i 2008

I dag dækker vingården et areal på ca. 8 hektarer og er beplantet med ca. 26.000 vinstokke.

Det danske klima er perfekt til hvidvin, rosé og mousserende vine, Dyrehøj Vingård fokuserer på. Vingården har nydt anerkendelse både herhjemme og i udlandet for sine vine.

Gårdens destilleri producerer brændevine, likører og gin.

Besøg vinbutikken eller tag med på en rundvisning og oplev dansk vin.

Butikken har åbent fra 10-17 og efter aftale.

Rundvisninger hver søndag kl. 14 eller efter aftale