Gå til indhold
©  Foto:

Dyrehøj Vingaard Gårdbutik

Besøg den hyggelige vinbutik- og bar på Danmarks største vingård

I vinbutikken kan du stifte bekendtskab med RÖS produkterne og nogle af folkene bag vinene, da vi selv tager imod vores gæster og kunder. I vinbutikken på gården kan du være sikker på, at alle vores produkter der er lavet under navnet RÖS, er på hylderne. Her er pokaler og diplomer også udstillet. Butikken er åben alle dage hele året.

Vin, Spiritus og ost

Hvidvin og mousserende vin er det helt centrale i produktionen på Dyrehøj Vingaard. Det kolde nordiske klima er perfekt til de lyse vine. Egnspræget fra Røsnæs er frisk, mineralsk og med smagen af friske frugter.
I vinbutikken finder du også alle vores forskellige typer spiritus og der er smagsprøver på det hele.
Som supplement til vores vine har vi en osteafdeling i vinbutikken. Den leverer ost til vinbaren og til "vin og osteturene", men du kan også købe alverdens gode kvalitets- og specialoste med hjem.

Vinbar med terrasse og vingårdstemning

I vinbaren oplever du en autentisk stemning med kig ind til tønder og champagnereoler. Her kan du i ro og mag sidde og smage på vingårdens egne vine eller du kan nyde en kop kaffe på terrassen.

I vindispenserne er der altid 20 åbne vine. Her kan du få et bredt indblik i vores sortiment lige fra 4 mousserende vine, til rosévin, hvidvine og dessertvine. Vindispenserne tilbyder en smagsprøve, et "mellemglas" og et glas vin, så du vælger selv hvor meget af hver vin du vil smage. Du gør følgende:

  1. Få et vinkort i baren
    2.    Indsæt dit kort i vindispenseren
    3.    Vælg din vin i 3 forskellige størrelser
    4.    Afregn forbrug

I vinbaren kan du smage vores vin, spiritus eller drikke en kop kaffe. De fleste af vores vine serveres enten som ”et glas vin” eller som et "smageglas". Et smageglas giver mulighed for at smage flere af vinene - lidt af gangen.

Er du til en longdrink, så er vores gin & tonic helt forrygende. Selvfølgelig serveres der også gerne en kop kaffe eller cappuccino, til dig der skal køre hjem. Vi kan anbefale at kombinere vores vine med snacks eller vores delikate anretning med charcuteri.

Lej vinbaren for en aften

Ønsker du et særligt arrangement, så kontakt os og få et tilbud. Kombiner eventuelt et besøg i vinmarken eller i vineriet med vinsmagning og charcuteri i vinbaren.

Share your wonders: