©  Foto:

Ebeltoft lamaer

At gå en tur med en lama er en vidunderlig oplevelse. En oplevelse af dyrene på tæt hold – men også en oplevelse af hvordan du selv påvirker dyrene og deres adfærd.

Vandreture

Tag på guidede vandreture fra 1,5 til 3 timer og for grupper op til 10 personer.

Vandreturene fører lige gennem et kønt sommerhusområde, ned til stranden og langs med kysten. På turen har du en vidunderlig mulighed for at opbygge et forhold til den lama du fører, at nyde naturen, slappe fuldstændigt af og finde dig selv.

Lamaer er hårdføre dyr – og alle aftalte vandreture gennemføres, også i regnvejr.

Lav en aftale - for at besøge os og gå tur med lamaerne. Det kan ske, at vi er på tur med dyrene, eller arbejder med lamaerne og derfor ikke umiddelbart har mulighed for at gå en tur med dig. Derfor beder vi dig ringe i forvejen.

Medbring solide sko og tøj efter vejret. Vi forbeholder os ret til at aflyse turen, hvis du ikke har solide sko på. Omkostningerne i den forbindelse vil blive faktureret til dig alligevel.

Lamakørekort

Dette tilbud er fortrinsvis for børn eller ”voksne børn”.

Du tilbringer omkring 45 minutter sammen med lama på gården, og lære interessante fakta om dyret. Du kan tage kontakt og lære at føre dyret. Her kan du gå over forhindringer m.v.

Ved udgangen vil du modtage Lama kørekortet og en lille souvenir.

Tilbuddet egner sig også til yngre børn for eksempel som en del af en børnefødselsdag.

Igen er robuste sko påkrævet, og forældrene har ansvaret for deres børn.

Ture for skoleklasser og børnehavegruppe

Det er muligt at booke ture for skoleklasser og børnehavegrupper. Her vil der være gratis adgang for 1-2 voksne omsorgspersoner.

Turen opmuntrer og fremmer team arbejde, gensidig respekt og ansvar. Samtidig er det muligt at observere naturen og styrke selvtilliden.

En usædvanlig oplevelse.

Lama træning 

Ebeltoft Lamaer er glade for at træne din lama til at gøre håndtering, pleje, eller arbejder med dyret lettere.

Se, hvad andre deler på Instagram

#ebeltoftlamaer #visitaarhusregion #visitdjursland