©  Foto:

Efterårsferie på Museum Østjylland

På Museum Østjylland i Randers er der sjove og lærerige aktiviteter i efterårsferien for hele familien. Gå på opdagelse med de frivillige håndværkere, der bare står og venter på, at alle børn myldrer ind på Håndværksmuseet!

Tag på opdagelse i oldtiden

Hele efterårsferien kan du tage på jagt efter Lillefolket i oldtiden. Kan du finde de bittesmå oldtidsfolk, som gemmer sig i hule træer, revner og sprækker? Oldtidsjagten er for hele familien.

Der er masser af aktiviteter at gå i gang med, og du kan begynde med at kan svinge hammeren over det genstridige jern hos smedene ved den gamle esse

Til gengæld er der ingen krav om store muskler hos Håndværksmuseets maler! Her kan børn i alle størrelser sagtens være med og sirligt dekorere halloweenfigurer. Det kræver ingen store muskler, kun en veludviklet fantasi.

Hos guldsmeden fremstiller børnene læderarmbånd med smykkevedhæng efter eget valg og design, så aktiviteten er for både piger og drenge.

Trædele til et fint detaljeret tog ligger klar hos snedkerne og venter bare på, at ferieramte børn banker toget sammen og få slebet kanterne helt fine.

Lyt til foredrag, få hjælp til slægtsforskning - og meget mere.

Se, hvad andre deler på Instagram

#museumøstjylland #visitranders #aarhusregion