©  Foto:

Egon´s Turist- & Mini Busser A/S

…og konferencekørsel

Egon´s busser er en af de største persontransport-operatører i hele regionen, så hvis I skal rundt – uanset om I er på teambuilding, polterabend, eller I er en stor eller lille familie – kan Egons busser imødekomme jeres ønsker. Her kan skræddersyes løsninger i alle sammenhænge, fristes man til at sige, for flåden af 54 moderne 3 og 4s-tjernede busser kan nemlig rumme grupper fra ni til 72 personer. Her er mulighed for handicap- og sygetransport, specialkørsel samt selskabs- og turistkørsel. Du kan endda booke en 5-stjernet konferencebus med sofagruppe, borde, køkken, aircondition, video og toilet. Eller hvad med en VIP exklusiv bus med alle moderne faciliteter til den luksuriøse bustur? Så er det vanskeligt at gå tilbage til offentlig transport.   

Handicapkørsel
Egon's Busser har mange års erfaring med handicapkørsel. Her er minibusser med alt udstyr som lift, bespændingsmuligheder med mere. De har 16 pladser med eller uden handicaplift, og de fleste minibusser er udstyret med klimaanlæg. Borde kan monteres i busserne alt efter ønske, og der kan medbringes trappetjener, så det ikke bliver en forhindring for at give bevægelseshæmmede større frihed.

Fra turistbusser til konferencebusser
Er I få eller flere, kan busturen tilpasses jeres specifikke ønsker. Fx har luksusminibussen plads
til 12 personer og er indrettet med blandt andet læderstole og -borde, mens de 5-stjernede konferencebusser er med sofagruppe, borde, køkken, aircondition, video, toilet og you name it.