©  Foto:

Elmegaarden

Danmarks mindste mejeri med stor smag.

I gårdbutikken Elmegården kan man finde et stort udvalg af gårdens egne produkter og forskellige udskæringer af hereford kødkvæg, frilandsgrise og frilandslam. Elmegården er Danmarks mindste mejeri, men det holder dem ikke tilbage. Mejeriet har vundet både guld, sølv og bronze samt leveret til dronningebesøg i Haderslev. Så selvom mejeriet ikke er det største, så får du altså her nogle af de bedste produkter i Danmark. 

Elmegaardens Hereford lever op til de store krav til en dyreetisk forsvarlig driftsform. Det har udmundet sig i et diplom fra Dyrenes Beskyttelse. Med hensyn til udskæringer er der mulighed for at købe alle de gængse udskæringer og stege i forskellige størrelser. 

Om sommeren er der et bredt udvalg af produkter til grillsæsonen og op imod jul bliver der produceret en lang række sønderjyske specialiteter, der er i tradition med jul på den gamle bondegård.

Elmegården er helt sikkert et besøg værd og en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Bare prøv deres langtidssyrnede og smagfulde smør! 

Besøg Elmegaardens gårdbutik onsdag - lørdag fra kl. 14:00 - 17:00