©  Foto:

Emmerbølle Strand

Blåt flag strand i et smukt landskab med fint sand og få sten, børnevenlig med dens to badebroer.

Emmerbølle strand er beliggende på vestkysten i den nordlige del af Langeland ud mod Langelandssundet. Lige øst for stranden findes Emmerbølle Strand Camping. Der kan køres til stranden via Emmerbøllevej, som fører til den rummelige parkeringsplads.

God plads og gode forhold

Stranden strækker sig over 400 m langs vestkysten og er 20 meter bred. Der er god plads til at sprede håndklædet eller tæppet ud på den dejlige strand. Stranden består af fint sand med småsten jævnt spredt over stranden. Havbunden består ligeledes af sandbund med lejlighedsvise småsten, og med den høje vandkvalitet og den roligt stigende vanddybde er stranden et af de bedste steder at bade på Langeland.      

Gode faciliteter

Stranden er udstyret med toiletfaciliteter ved parkeringspladsen, skraldespand, redningskrans, førstehjælpskit og nødtelefon. Stranden har også to store badebroer, hvor den ene er udstyret med en handicapvenlig rampe. 
Der er desuden mulighed for køb af forplejninger på campingpladsen få hundrede meter fra stranden.

For handicapvenlig strand henviser vil til Drejet Strand, Spodsbjerg.

Badesikkerhed

Det anbefales ikke at bade uden for den definerede afgrænsning af stranden, samt at undgå at bade uden for badevandssæsonen fra 1. juni til 1. september.