©  Foto:

Energimuseet Møder & Konferencer

På Energimuseet ved Viborg kan du holde dit møde eller konference i utraditionelle og inspirerende omgivelser tæt på naturen og den smukke Gudenå.

Energimuseet ligger i et naturskønt område med masser af plads til evt. teambuilding, aktiviteter og samvær. Derudover har Energimuseet også tre mødelokaler i forskellige størrelser, som de kan tilpasse til det ønskede dagsmøde.

Personalet på Energimuseet brænder for den gode service, hvor du som gæst er i centrum. De tilrettelægger dagen efter jeres ønsker og behov, hvad end der er tale om et traditionelt dagsmøde, en utraditionel teamdag eller en kombination af begge. De kan også stå for forskellige aktiviteter på dagen, som indbyder til både sjov og læring.

Forplejning

Forplejningen på Energimuseet er ligesom alt andet på museet inspireret af den grønne omstilling. De former deres forplejning efter årstidens råvarer, laver deres mad fra bunden, og de finder deres leverandører i det lokale område hvis muligt. Uanset om jeres arrangement er en stor konference eller en dag med samvær og teambuilding, så afspejler forplejningen klima, dansk sæson og det lokale nærområde.

Se, hvad andre deler på Instagram

#energimuseet #visitviborg #visitaarhusregion