©  Foto:

Europcar - Aalborg City

Hos Europcar biludlejning kan du leje eller lease en bil, til din næste ferie, weekendophold eller noget helt tredje. For med kontorer over hele Danmark, kan Europcar garantere løsninger til alle formål.

Søger du den frihed det kan være at have sin egen bil, bare for en lille stund, eller leder du efter et transportmiddel på din ferie rundt i Aalborg og omegn, så er Europcar biludlejning måske lige stedet for dig. For her kan du både leje en personbil, specialbil, minibus m.m. på den helt traditionelle måde, samt finde pakkeløsninger, såsom weekendbilleje, KattegatBilen og KombiBilen. Når du booker en bil, kan du ydermere tilkøbe ekstra fordele, der kan give dig lige den komfort og sikkerhed, du ønsker på din tur.

Skal du på ferie og gerne vil ud af byen, er der mange mulige veje, der leder dig ud i det ganske danske Nordjylland og til enestående oplevelser. Kører du f.eks. nordenfjords og helt ud til østkysten, kommer du ud til de to idylliske havnebyer Hou og Hals samt mange skønne, børnevenlige strande.

Rutevejledning til udlejningskontor

Udlejningskontoret i Aalborg ligger i midtbyen tæt på Aalborg Banegård og Busterminal og indfaldsvejen Østre Allé. Derudover kører der mange busser til området fra forskellige vinkler af Aalborg, og stedet er derfor nemt at komme til. Europcar har desuden også et kontor i Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Europcar biludlejning…