©  Foto:

Eventpark Aarhus

Hos Eventpark Aarhus er der hele 5.000 m2 plads, som du kan boltre dig på, så kast dig ud i et hav af aktiviteter og oplevelser - helt uafhængigt af vejret.

Der er alt fra et hyggeligt slag 18 hullers golf til seje spillemaskiner, den fedeste rutsjebane, et sjovt boldbassin og den helt vilde rodeotyr.

Leg for de mindste

Der er masser af aktiviteter for familiens yngste medlemmer. For børn mellem 0-3 år eller 4-6 år er der helt specielle legeområder, hvor du kan give den gas eller bare hygge. Prøv hoppeborgene, boldbassinet, forhindringsbanen, rutsjebanerne, skubbebilerne eller de store byggeklodser.

Aktiviteter for de større

I Legelandet, som er en del af Eventpark Aarhus, er der også masser af aktiviterer til de større. Giv den gas på hoppeborge, et mega klatrestativ, forhindringsbanen, prøv mega boksning, den vildeste rodeotyr, spillemaskiner, sumodragter, megaslide og meget, meget mere. Der venter helt sikkert en hyle-morsom dag!

Uden mad og drikke duer helten ikke

Alle de sjove aktiviteter kræver noget energi, og der er ingen grund til at sulte. Du er meget velkommen til at medbringe din egen mad, og ellers kan du nyde lækre retter i den hyggelige familiecafé.

Se, hvad andre deler på Instagram

#legelandetdk #eventparkaarhus #visitaarhus