©  Foto:

Faldskærmsklubben

Har du brug for udfordringer – så se her! Spring i faldskærm fra Lolland-Falster Airport og få både video og foto af springet.

Har du altid drømt om at springe ud med faldskærm? Fra Lolland-Falster Airport kan du med Faldskærmsklubben opleve Sydhavsøerne fra 4 kilometers højde med en hastighed på op til 200 km/t. Klubben, som er en af Danmarks største, tilbyder tandemspring fra Danmarks største og hurtigste faldskærmsflyver. Den har mulighed for at tage op til 18 springere ad gangen. 

Som noget nyt tilbydes nu også Danmarks HØJESTE tandemspring fra 6 kilometers højde. Læs mere her.

Ved et tandemspring hopper man ud i en højde på ca. 3-4 km spændt fast på maven af en instruktør, der sikrer sig, at man får den helt fantastiske oplevelse, som et udspring er. Efter 20-25 minutters instruktion, så er man klar til at springe. Instruktøren åbner skærmen efter frit fald på 30 til 50 sekunder. Derefter får man ca. 5-7 minutters flyvning i faldskærmen inden I lander. Her er man selv med til at styre skærmen samtidig med, at udsigten nydes.over Lolland.

Herudover er man velkommen til besøge Lolland-Falster Airport og se faldskærmsspringere i fuld aktivitet, hvor der også er mulighed for at købe drikkevarer og snacks i den hyggelige Skydriver Bar.