Grøn oplevelse
©  Foto:

Feriepartner Blokhus

Feriepartner Blokhus er markedsførende i Nordvestjylland, og er en del af Feriepartner Danmark samarbejde, som med sine mange lokalt og privatejede bureauer er blandt de største aktører i branchen på landsplan.

I dag har Feriepartner Blokhus ca. 600 privatejede sommerhuse til udlejning i området Blokhus, Rødhus og Saltum.

Blokhus-området har de seneste år været igennem en enorm udvikling og er blandt de mest populære feriedestinationer i hele Danmark. Her finder du brede, lange, hvide sandstrande og klitter. Masser af aktiviteter og et dejligt restaurant og butiksliv.

Feriepartner Blokhus lever op til Green Tourism Organization skrappe miljøkrav, som både gælder for bygningen men også for deres indsat for at fremme bæredygtig turisme.

Feriepartner Blokhus glæder sig til at byde dig velkommen.

Feriebyen med fantastisk stemning, kultur og natur
Der er ingen tvivl om, at Blokhus’ kilometerlange, hvide sandstrande er feriebyens trækplaster. Strandene hører til blandt nordeuropas bedste, og de er da også blevet anerkendt med det blå flag.
De tillokkende strande har gjort det tidligere fiskerleje til en pulserende ferieby med masser af spændende attraktioner for både naturelskeren, børnefamilien og den kulturglade feriegæst.

Find ro i sjælen i Rødhus
Trænger du til at koble af fra en hektisk hverdag, vil en sommerhusferie i Rødhus være et oplagt valg.
Den lille landsby blev lagt øde af sandflugten i tidernes morgen. I dag er Rødhus et stort ferieområde, der ligger i et pragtfuldt, fredet klitlandskab, hvor der er rigelige med muligheder for at rekreere i det fri.

Jammerbugtens alpeland
Saltums landskab er kendt for sine hundredvis af bakker. Derfor går egnen omkring Saltum under betegnelsen Jammerbugtens Alper.
Området har åbne vidder og grønne bakker med græssende kreaturer og er en sand lise for sjælen. Saltum by ligger fem kilometer fra Saltum strand.