Grøn oplevelse
©  Foto:

Feriepartner Bork Havn

Tag surfbrættet med og book et sommerhus hos Feriepartner Bork Havn. Her kan I opleve både Ringkøbing Fjord, Vesterhavet og mange andre seværdigheder og aktiviteter i området.

Feriepartner Bork Havn udlejer feriehuse og husbåde ved Ringkøbing Fjord, fortrinsvis i Bork Havn, Fahlen, Hemmet Strand, Skaven Strand og Stauning.
   
Feriepartner Bork Havn er medlem af Feriepartner Danmark, og Feriehusudlejernes Brancheforening. 

Ringkøbing Fjord er et af de bedste surfområder i Danmark, med Bork Havn og Skaven Strand som steder hvor Danmarksmesterskabet har fundet sted. 

Der har altid været havn i Bork Havn, men lystbådehavnen blev anlagt i 1978 med plads til 350 lystbåde. Havnen har også Blåt Flag, og er derfor et godt sted at bade. Ikke langt fra Bork Havn ligger Skjern Å Naturpark, derefter at Skjern Å er blevet lagt tilbage i de gamle slyngninger, er det ideelle sted for lystfiskere og naturelskere. 

Området er udviklet med cykel og gangstier, udkigstårne, grillpladser og to trækfærger, så man tørskoet kan krydse åen. Mange af stierne er handicapegnede.

Er man til Vesterhavets bølger, ligger Bork Havn kun 8 km fra Vesterhavet.

Området der ligger kun en times kørsel fra Legoland, Esbjerg, Jyllands Park Zoo, er det ideelle mål for en børnevenlig ferie både som afslappende familieferie og som aktiv ferie.