VisitDenmark

Feriepartner Vejlby Klit

Feriepartner Vejlby Klit er et selvstændigt, lokalt feriehusbureau med kontor i Vejlby Klit i forbindelse med Spar Supermarked. Bureaet udlejer kvalitetshuse ved Vejlby Klit, Vrist, Ferring, Bovbjerg, Vinkelhage og Gjellerodde.

Jesper, Kirsten, Anne-Mette og Aksel lægger vægt på den personlige kontakt, et højt serviceniveau og godt købmandskab. De kender alle de huse, de udlejer ud og ind. Da de hele tiden er i nærheden af feriehusene kan de hjælpe dig hurtigt og effektivt, hvis der opstår spørgsmål.

Deres nære tilknytning til lokalområdet betyder samtidig, at de hele tiden har fingeren på pulsen med, hvad der sker i området. Så har I spørgsmål til ferien, står de altid klar til at vejlede.

Personligt har de selv forelsket sig i Vejlby Klit-områdets fantastiske badestrande. Der er intet som en smuk dag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel, hvor de brede sandstrande strækker sig, så langt øjet rækker. Der er lavet handicapsti helt ned til havet, hvor der er opstillet borde og bænke, så man derfra kan nyde udsigten over havet.

Jesper, Kirsten, Anne-Mette og Aksel står klar til at give dig en skøn ferie ved Vesterhavet. Book dit feriehus her.