VisitDenmark

Fiskehuset Thisted

Fiskerestaurant og butik i Thisted.

Velkommen til vores fantastiske madunivers med både fiskehandel, gårdbutik/madmarked og casual restaurant med både inde- og udeservering.

Vi ligger centralt med den skønneste udsigt over både lystbådehavn og fjord, og hos os er smag, kvalitet, friskhed, godt håndværk, bæredygtighed og god kundeservice i højsædet.

Vi opkøber selv hver morgen den friskeste og bedste lokale fisk til både butik og restaurant. Alt håndklargøres og laves fra bunden af - også i vores eget fiskerøgeri. I den store butik finder du masser af frisk fisk, helt benfrie fileter, økologiske fisk, lækre røgede fisk og andre af vores specialiteter, f.eks Thy-Sild og masser af gode lokale produkter fra andre lokale producenter, hvoraf meget også er økologisk.

I frokostrestauranten er vi især berømte for vores luksus stjerneskud med økosmørstegt rødspættefilet og hvidvinsdampet rødspættefilet. Vi er også kendte for vores lækre fiskesymfonier, burgere, hjemmelavet kartoffelsalat og rugbrød med husets specialiteter mv. Hovedvægten ligger på fisk og skaldyr, men det er også muligt at få lidt kød.

I det hele taget lægger vi vægt på frisklavet pande-/ovnstegt og dampet mad, så hos os er frituren en undtagelse, som kun bruges kun til fish 'n' chips, som vi naturligvis ellers laver af frisk fisk.

Selvom stilen er uhøjtidelig i restauranten, og du hjælper dig selv lidt, så er der ikke sparet på noget i køkkenet. Vi serverer altid den frisklavede mad ved bordene.

Butik og frokostrestaurant er åben hver dag (mandag-lørdag) året rundt. Helt nøjagtige åbningstider, herunder aftenåbningstider med vor store, lækre og populære fiske- og skaldyrsbuffet, kan altid ses på www.fiskehuset.dk, hvor du også kan se menukort m.m. Der er også mulighed for take away lige fra én person til mange. Vi laver også mad til festlige lejligheder.

Frokost DKK 74,00 - 168,00

Aftenbuffet DKK 268,00 (rabat til børn)