Thorsminde - lystfisker med fiskestang

Fiskevande ved Thorsminde

Foto: Destination Nordvestkysten
Aktiviteter
Fiskevande
Adresse

Havnen

6990 Ulfborg

Kontakt

Telefon:2125 0368

fax:9749 2570

Website

Thorsminde

Thorsminde – hvor Nissum Fjord og Vesterhavet mødes.

Havnen i Thorsminde syder af stille charme og livlig aktivitet. Thorsminde er en by med en meget speciel beliggenhed på den smalle landtange mellem Vesterhavet og Nissum Fjord. Uanset hvor man færdes i Thorsminde-området har man en dejlig udsigt til fjord, klit og hav. 

Hovederhvervet er fiskeri, og det har naturligvis sat sit præg på byen. Det er altid spændende at se, når kutterne kommer ind fra havet og losser fiskene. Havnen ligger lige bag klitterne og indsejlingen og afgrænses af to lange moler ud i Vesterhavet. En spadseretur ud på molerne er – uanset vejret – altid en oplevelse. Hele området er et yndet område for lystfiskere fra tidlig forår til sen efterår. 

Hele området er et populært område for lystfiskere, fra det tidlige forår til det sene efterår. Mange forskellige typer fisk kan fanges i hav og fjord, men især om foråret, når silden kommer, og senere, når havfisk og makrel kommer op, er der gang i fiskeriet. Du har også en chance for at fange en havørred eller laks, når fisken kommer igennem låsen til gydning på Nissum Fjord. Til fiskeri kræves kun statens fiskerilicens, som kan købes på turistkontoret i Vedersø, Fisk og Fritid i Thorsminde eller du kan købe dit fisketegn online.

Hvert år tiltrækker den store sildedag i Thorsminde tusindvis af turister og lokale i alle aldre for at konkurrere.

Kig ind i auktionshallen, når der afholdes fiskeauktion for turisterne. Det går stærkt, så man skal virkelig være vågen, hvis man skal følge med, men det er en oplevelse, I ikke må gå glip af. Se video fra Thorsminde.

Stemningsbilleder fra Thorsminde.

Adresse

Havnen

6990 Ulfborg

Facilities

Fjordfiskeri

Havfiskeri

Kystfiskeri

Butik

Toilet

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Holstebro