©  Foto:

Føtex

Hos føtex er høj kvalitet aldrig udsolgt. De samarbejder med de bedste leverandører, så De altid kan tilbyde dig det største udvalg af de bedste varer – det mest friske, det mest ferske, det mest rigtige.

Siden 1960 har føtex været synonym for den gode indkøbsoplevelse. Et sted hvor du nemt og bekvemt kan finde inspiration og handle ind til livets små og store øjeblikke. Et sted hvor du får kvalitetsrådgivning om alt fra sandaler til Chardonnay. Og et sted med ansvarlig omtanke for sig selv, sine kunder, lokalområdet og miljøet.

Hos Føtex finder du altid produkter til faste lave priser og med landets stærkeste tilbud. De vil gøre det så nemt som muligt for dig at vælge den helt rigtige vin til maden eller finde et stykke legetøj til ungerne. Derfor har de eksperter i alle deres sektioner, der står klar til at give dig et godt råd og et ægte smil. Føtex arbejder hver dag på at gøre det nemmere for dig at ordne dagligdagens indkøb uden at skulle bekymre dig om tomme hylder og udløbsdatoer – og med en forsikring om, at der er styr på økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Du skal bare lægge dine yndlingsvarer i kurven og sige til, hvis du har spørgsmål.