©  Foto:

Fort Østerlund - Teambuilding

Tag kollegaerne med til teambuilding på Fort Østerlund i Silkeborg. Her kan i skyde med bue og pil, ro i kajak, gå på planken og lave en masse andre sjove aktiviteter. I er selvfølgelig også garanteret en dag, hvor fællesskabet bliver styrket.

40 hektar stor outdoor park

Med hele 40 hektar har I alle muligheder for at connecte med hinanden i sammenspil med den storslåede natur, hvad enten i er en stor eller lille gruppe. Med over 50 aktiviteter kan I sammensætte et program, der både aktiverer hoved, krop og ben.

Aktivteter i naturen

Med de mange forskellige firmapakker, er der noget for enhver smag. I kan blandt andet booke et day-break i forbindelse med et outdoor møde, dette varer kun 1 time. Ønsker i at bruge længere tid sammen, så har i også muligheden for at benytte hele dagen på Fortet og prøve en masse forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Dette kan vare helt op til 12 timer.

Se de mange forskellige firmapakker her.

Sulten inden, under eller efter aktiviteterne?

Har i bestilt mad før for arrangementet, så sørger Fortet for lækker mad til jer. I kan både nyde en lækker morgenmad, sandwich, grillmad eller en lidt mere eksklusiv menu, afhængig af jeres ønsker.

Mad og drikke skal bestilles før arrangementet, da det ikke er muligt at købe mad på dagen. I kan godt købe drikkevarer, som I kan fragte med rundt til de forskellige aktiviteter.

Se, hvad andre deler på Instagram

#fortøsterlund #visitsilkeborg #visitaarhusregion