VisitDenmark

Frederiksdal Kirsebærvin

Besøg Danmarks største Vineri på Frederiksdal Gods.

Slå vejen forbi Frederiksdal Gods og se den unikke produktion, oplev stemningen, smag vinene og køb vores forskellige kvalitetsvine.

På Frederiksdal Gods producerer vi kirsebærvin, som du aldrig har smagt det før. Som de første i verden fremstiller vi kirsebærvin efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion. Vi blander de gamle traditioner, nyfortolker og giver nyt liv til det traditionsrige Stevnskirsebær.

Vi bruger Stevnskirsebærret – Nordens drue, som har ideelle vækstbetingelser i det sydlige Danmark. Kirsebærrene er certificerede og kommer alle fra Godsets egne plantager. Frederiksdal Gods er et dansk vinslot med alt, hvad der hører til af atmosfære og stemning, gamle og nye egetræsfade fyldt med vores fantastiske vine. Udenfor Vineriet ligger Rancio-pladsen, hvor en del af vinen står i hundredvis af glassballoner for at modne mindst et år i al slags vejr, inden det kommer på cognacfade i endnu minimum et år.

En del af skoven omkring Frederiksdal gods er udlagt til offentlig park, så tag madkurven med og nyd en smuk dag ved Langelandsbæltet.

Vinene fra Frederiksdal har deres egen profil og kan nydes sammen med fx vildt, and, pateer, charcuteri, oste, mørk chokolade, nødder, friske eller råsyltede bær – træd ind i en ny og forunderlige verden af kvalitetsvine fra Frederiksdal.

Det er muligt for grupper at booke rundvisninger hele året.