©  Foto:

Frøken Marina Helsingør

Café Frøken Marina byder på et fantastisk udvalg af hjemmelavet is samt kaffe og kage. Nyd de lækre frosne desserter ved havet med en fantastisk udsigt over Helsingør Nordhavn.

Café Frøken Marina er en af de mange skønne uafhængige forretninger omkring Helsingør Nordhavn, og er en sand fornøjelse at lægge vejen forbi. Ejeren Finn Døssing Renard driver til daglig caféen sammen med sin ven Peter Müller, og det er Finn selv, der er manden bag den vidunderlige italienske is, som er lavet fra bunden af lokale økologiske råvarer, i så høj grad som muligt - og uden kunstige smagsstoffer! 

Finn fremtryller selv alle opskrifterne. Han koger frugten sammen med sukker og smager derefter isen til med interessante ingredienser som havtorn, rabarber og lakrids - for blot at nævne nogle få. Og det er også Finn, der står bag dejen til de lækre vafler, som også serveres i caféen. 

 

Lokale skatte 

I 2017 åbnede Finn og Peter Frøken Marina, der startede ud som en lille kaffebar. Frøken Marina flyttede derefter ind i det tidligere Helgoland-værftsbyggeri, som i dag er et smukt bindingsværkshus, der også rummer galleri, bådhandel og -udlejning samt havneværksted. Indenfor har de to lokale drenge skabt en hyggelig café, hvor gæsterne føler sig hjemme blandt secondhand træmøbler og sofaer, maritime motiver på væggene og et lille legehjørne med et minikøkken til de små. 

Uden for højsæsonen bruges caféen som selskabslokale og kan lejes ud til fødselsdage og andre fester. Finn og Peter er en uvurderlig del af lokalområdet - og elsker at forsyne lokale såvel som turister med is og hygge i særklasse.