©  Foto:

Fru Skov

Midt i Brædstrup ligger denne perle af en butik med nøje udvalgt køkkenudstyr af høj kvalitet samt smagfulde specialiteter. Gå på udkig i det spændende udvalg af lækre produkter som du ikke lige finder i det nærmeste supermarked. Slap også af i den lille café med en god kop friskbrygget gourmetkaffe.

Velkommen til Fru Skovs univers

Hvis du holder af at lave god mad og er begejstret for godt køkkengrej - så er Fru Skov stedet for dig. Her finder du et nøje udvalgt sortiment af grej til køkkenet. Udstyret bliver håndplukket og ofte importeret fra udlandet, så du som kunde kan se frem til den højest mulige kvalitet på hylderne. Du finder masser af spændende fransk køkkengrej og et stort udvalg i bageudstyr. Stilen er rustik og kvaliteten i top.

Gå på udkig blandt pander og gryder, japanske kokkeknive, et stort udvalg i flotte skærebrætter, lækre forklæder i skind og stof samt spændende porcelæn fra England og Italien. Som noget nyt forhandles også smukt håndlavet fransk keramik fra Barbotine i mange spændende farver.

Ja, faktisk er udvalget endnu større. På Fru Skovs hjemmeside kan du få et indblik i sortimentet inden dit besøg i butikken. Du kan også vælge at benytte webshoppen og få varerne bragt direkte til døren.

 

Til godt køkkengrej hører gode smagsoplevelser

Og heldigvis har Fru Skov også et inspirerende udvalg af specialiteter for enhver smag. Blandt andet et større udvalg af kvalitets-te og specialkaffe med tilhørende potter og kander. Heriblandt husets egen kaffe, som er produceret i samarbejde med Nørre Snede Kafferisteri.

I vores afdeling med specialiteter fra Danmark, Italien og Frankrig finder du også økologisk chokolade fra Summerbird og lækre lakridser fra Bülow Lakrids.

Vinafdelingen har et stort udvalg af kvalitetsvine og spiritus fra Italien, Frankrig, Spanien, Portugal, Tyskland, USA, Australien og New Zealand. Hertil et godt udvalg af specialøl. VI kan blandt andet anbefale Fru Skovs egen gin.  

I Fru Skovs lille Café kan I nyde vores lækre udvalg af gourmetkaffe, te, specialøl og vin, mens I lader jer inspirere af et fantastisk gastronomisk køkkenunivers i særklasse.

 

Gaveæsker og souvenirs

Hos Fru Skov kan du finde en unik, smagfuld og brugbar souvenir som minde fra dit ophold i Brædstrup, Bakkelandet og Kystlandet.

Og hvis du leder efter den perfekte gave til en af dine kære, byder Fru Skov på et godt udvalg af gavekurve. På hjemmesiden kan du se et udvalg af mulighederne. Kontakt eventuelt Fru Skov med dine særlige ønsker.

 

Midt i Brædstrups handelsliv

Fru Skov ligger på Brædstrups centrale handelsstrøg, hvor der er flere skønne specialbutikker og spisesteder. Centrum i den lille by i Bakkelandet er i de senere år blevet forskønnet, og der er flere hyggelige opholdsrum og grønne oaser lige i nærheden. O lige i nærheden af byen er der flere populære naturattraktioner - såsom Den Genfundne Bro. 

Du kan finde inspiration til oplevelser i Brædstrup på denne side.