VisitDenmark

Fun-Park Hirtshals

Besøg det 30 tdr. land store besøgslandbrug, hvor der er mulighed for at komme tæt på alverdens dyr. Tag med på en togtur i parken, hvor I kan fodre de nysgerrige dådyr og krondyr eller slip børnene løs på den store legeplads.

Besøg Fun-Park i Hirtshals hvor der er sjov for hele familien.

Fun-Park Hirtshals er et 30 tdr. stort besøgslandbrug, hvor der er mulighed for at komme tæt på mange dyr. Besøg de søde geder, marsvin og kaniner.  

Tag med på en togtur rundt i parken og mød ræve, emuer og ikke mindst de flotte hjorte og krondyr, som du kan håndfodre med brød.

I parken er der også andre eksotiske dyr, såsom næsebjørne, vaskebjørne og dværgpapegøjer.

Parken er det perfekte sted at besøge for hele familien, og der er mange sjove aktivitetsmuligheder for børn. Prøv bueskydning, sækkeløb, mooncars og den store udendørs legeplads. Der er også sjove aktiviteter i indianerlejren, og man kan også tumle rundt i halmhuset.

I mens børnene nyder en dag med sjov og leg, kan forældre slappe af i de flotte omgivelserne med en kop kaffe. Man kan sagtens bruge en hel dag i parken, så tag endelig madpakken med og nyd den i et de mange skønne picnicområder eller køb en let anretning i caféen. 

Hos Fun-Park afholdes der løbende arrangementer hen over højsæsonen såsom grillaftner og Skt. Hans. Der er også mulighed for at afholde fester i parken, så som familietræf, firmaudflugter, fødselsdage osv. Kontakt Fun-Park og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Åbningstider