©  Foto:

Fur Bryghus

Fur Bryghus er microbryggeri og restaurant under samme tag. Bryghuset ligger enestående smukt på den lille Limfjordsø Fur. Her afvikles også en række koncerter i løbet af året.

Fur Bryghus

Fur Bryghus er Furs helt eget mikrobryggeri, som findes i de charmerende røde bygninger der tidligere var en molerfabrik på vestkanten af Fur.

Området omkring Fur Bryghus er helt unikt, med den store Knudeklint som det ultimative oplevelses/udsigtspunkt.
De fantastiske omgivelser omkring Fur Bryghus, giver dem også den ideelle beliggenhed for at kunne holde en lang række af forskellige oplevelser. Fur Bryghus tilbyder nemlig mere end blot udsøgte smagsoplevelser, men også oplevelser som events, foredrag og koncerter. 

Restaurant Bryghuset

Restaurant Bryghuset er Fur Bryghus egen restaurant som serverer retter bestemt udfra et årstidsbestemt menukort, der spænder fra lette frokost retter til 3-retters menuer. Der tages udgangspunkt i mad af lokale råvarer, og retter der er afpasset til eller indeholder Fur øl.
Udover at kunne nyde den lokale Fur bryg fra enten fad eller flaske til maden, kan du til maden (hvis vejret tillader det) nyde dette fra Fur Bryghuses hyggelige gårdhave med udsigt til de naturskønne omgivelser af Knudeklint. 

Restauranten kan lejes til festmiddage og firmaarrangementer

Uden for åbningstid er selskaber velkommen ved min. 20 pers.

Åbningstider

Se åbningstider for Fur Bryghus og Restaurant Bryghuset: Fur Bryghus & Restaurant Bryghuset åbningstider