©  Foto:

Galleri 7130

Kig ind hos kunstfællesskabet og galleriet 7130 midt i Juelsmindes handelsliv. Galleriet byder på et alsidigt udvalg af kunst og brugskunst fra skiftende kunstnere og udstillere. 

Charmerende nyt galleri midt i havnebyen

Galleri 7130 er nyåbnet midt på Juelsmindes hyggelige shoppingstrøg Odelsgade kun få meter fra byens marina og havnemiljø. Indehaver Jeanett Fjendbo har tidligere drevet et lille galleri i nærliggende As Vig, men byder nu på en vifte af lokale kunstneres værker i stueetagen på sit over 100 år gamle byhus i hjertet af Juelsminde, der på første etage huser en lille ferielejlighed

 

Et kunstfællesskab i Juelsminde

I Galleri 7130 kan der opleves op til 8 skiftende udstillinger ad gangen med både malerier, glaskunst, keramik, pileflet og andre kunstformer. Udstillingerne skiftes hver 3. måned, så der er altid mulighed for at opleve nye indtryk med faste mellemrum. Hold øje med de aktuelle kunstnere via galleriets instagram.

Vil du gerne udstille hos Galleri 7130 eller har du spørgsmål til kunstfællesskabet, så kontakt Jeanett Fjendbo på mail eller telefon. 

 

Kurser, ferniseringer og events hos Galleri 7130

Udover galleriets skiftende udstillinger afholdes der forskellige kulturelle begivenheder, workshops og events året rundt. Et par gange pr. sæson inviteres kunstere også ind til at afholde åbne kurser i forskellige kunstformer. 

Se hvad der er på programmet på Galleri 7130s Facebook-side.

 

Åbningstider og parkering 

Galleriet har åbent året rundt, dog med skiftende åbningstider alt efter sæson. 
Se den aktuelle måneds åbningstider på Galleri 7130s hjemmeside, der opdateres løbende.

Der kan parkeres lige overfor galleriet på Odelsgade, ved banegården få meter derfra eller på havnen lige om hjørnet.  

 

Flere kunstoplevelser på Juelsmindehalvøen

Leder du efter flere kulturelle oplevelser i Juelsminde og resten af Kystlandet? Se det store overblik over alle gallerier og kunsthåndværkere i området og find et åbent værksted eller en udstilling lige efter din smag!  

 

En del af Kystlandets Art Map

Galleri 7130 er en af mange interessante lokale kunstoplevelser. På denne side kan du hente kortet og få inspiration til gallerier, kunsthåndværkere og workshops i området