©  Foto:

Galleri Mynster

Midt på Alrø ligger øens gamle skole, som i dag er bolig og galleri for kunstneren Tine Mynster. Her kan du opleve hendes farverige akrylmalerier og måske få en god snak med indehaveren selv. Og hvem ved – måske finder du det perfekte kunstværk hjem til privaten. 

Farverig billedkunst på Alrø

Siden 2006 har Tine Mynster boet på Alrø med hendes mand og hendes to drenge. Alrø Gamle Skole, der som navnet antyder tidligere har ageret skole for øens få børn, er nu centrum for hendes musikalske og kunstneriske verden. Og hendes dør står åben for gæster, som ønsker at komme indenfor og se eller høre hendes værker.

I Galleri Mynster kan du komme indenfor og se et udvalg af hendes malerier. Ser du noget, som er særlig interessant, har du mulighed for at købe værkerne. Alternativt kan du bestille et værk baseret på egne ønsker til mål eller farver.

 

Farverne gemmer på fortællinger

Tine Mynsters billedkunst har en klar genkendelighed og en stil, som går igen i alle hendes værker. Hendes kunst er abstrakt og består af mange lag af kraftfulde farver, hvilket skaber smukke unika-malerier, hvor farvernes samspil skaber fortællinger, som er individuelle og op til fri fortolkning. Farverne indeholder blidhed og vildskab – lys og mørke – og som beskuer bør du tage farverne ind og mærke, hvordan de påvirker dig.

Tine Mynster maler på lærred og papir til indendørs brug, men skaber også smukke malerier på metal, der kan modstå vind og vejr. Det er en god mulighed for at få et smukt, pyntende værk til haven eller gården.

 

Kom på kunstkursus

Vil du lære at male som Tine Mynster? Tine Mynster afholder dagskurser og weekendkurser, hvor du får muligheden for at eksperimentere med farverne på lærred og papir. Tine Mynster vejleder og guider dig gennem tilblivelsen af egne værker. Weekendkurser er inklusive overnatning på Alrø Gamle Skole.

På denne side kan du læse mere om kurser hos Galleri Mynster.

 

Tine Mynsters musik

Foruden at være billedkunstner, er Tine Mynster også uddannet musiker med flere albumudgivelser bag sig. Hun har lavet en del børnemusik, men har i de senere år fokuseret på musik til et voksent publikum.

Du kan læse mere om Tine Mynsters musik og høre det på denne side.

Galleri Mynster afholder jævnligt Hus-Koncerter. Til disse koncerter vil Tine Mynster være spillende vært, og de gæstemusikere, der inviteres indenfor, vil alle være sangskrivere med noget på hjertet. Musikere og publikum er tæt på hinanden og magien summer i den gamle skolestue på disse aftener.

 

Åbningstider

Galleri Mynster er som udgangspunkt åbent i weekenden, hvis hun er hjemme. Der er åbent, hvis skiltet står ude ved vejen. Du kan se de aktuelle åbningstider på Galleri Mynsters hjemmeside.

 

Overnat på Den Gamle Skole

På 1. sal af Alrø Gamle Skole tilbyder Galleri Mynster overnatning på hyggelige, nyrenoverede dobbeltværelser. Læs mere om værelserne og book gennem Airbnb.

 

Om Alrø

Galleri Mynster ligger midt på Alrø på øens hovedgade, Alrøvej. Du kan ikke undgå at komme forbi galleriet, hvis du bevæger dig gennem øen. Alrø byder på charmerende og idyllisk østemning med stråtækte bindingsværkshuse og havudsigt til alle sider. Øen er særligt kendt for sinde fine spisesteder, men er også populært blandt vandrere og cyklister på Fjordminoen og Cykelruten Horsens Fjord.

Du kan får inspiration til din tur til Alrø på denne side.