©  Foto:

Galleri Syd

Velkommen til en oase af kunst og oplevelser.

På en ugenert beliggenhed i den hyggelige landsby, Sdr. Alslev på Falster, ligger Galleri Syd. Galleriet har eksisteret siden 1987 og er en helt unik oase fuld af kunst, liv og sjæl. Her finder du kunsten på både husmuren, skulpturparken i haven, keramik, billeder og selv direkte på væggene.

Flere kunstnere har hver især sat deres aftryk, og man er ikke i tvivl om, at her er der plads og rum til at kunstnerne kan udtrykke sig, være kreative, og det gør besøget på galleriet til en særlig oplevelse.

Hos Galleri Syd kan du opleve et bredt udvalg af forskellige kunsttyper fra både kendte og mindre kendte kunstnere og fra både ind – og udland.

Galleriet inviterer besøgende til at bruge de uformelle rammer inde og ude samt mangfoldigheden af malerier og skulpturer til at lade sig inspirere i forandringens verden.
Galleri Syds udgangspunkt var og er Cobra-gruppens udtryksformer – hvor malerier og skulpturer ville bryde med datidens normer og stilretninger og opmuntre til det spontane og med stærkt farvevalg.

Se meget mere på www.gallerisyd.dk, hvor der også er webshop.