©  Foto:

Generator Festival

Generator er Odenses egen store studiestartsfestival, som samler byens mange unge og studerende på tværs af by og uddannelsesinstitutioner. Festivalen strækker sig over to dage og afvikles fredag og lørdag i uge 36, hvor Odense Centrum omdannes til én stor gadefest med koncerter og masser af festivalstemning. Det er både store, kendte og upcoming navne, som vil indtage de forskellige scener og repræsentere musikgenre som pop, EDM, hiphop og mange andre.

 

Festivalen har eksisteret siden 2018, og bag den står en forening bestående af Studenterhus Odense, spillestedet Posten og Slagteriet.  Alle er velkomne til at være en del af festen, også ikke-studerende. Dog er det et krav at du er fyldt +18 år, og så er det kun studerende og unge mellem 18-25 år, der får rabat.

 

På pladsen er der selvfølgelig sikkerhed, førstehjælpetelte og toiletter. Desuden er der også linet stande op med mad og drikke, hvis sulten skulle melde sig. Der er altså garanteret kæmpe fest når Generator indtager Odenses gader med musik og højt humør, som skaber de bedste rammer for at lære nye studiekammerater at kende, eller at hænge ud med det gamle slæng. Læs mere på www.generatorfestival.dk