©  Foto:

Gigantium isarena og skøjtehal

Iskolde gys, jublende sejrsscener og hyggelige stunder – dette og meget mere er, hvad du kan opleve i Gigantium i Aalborg. Så er du klar til fantastiske oplevelser, er det bare om at komme afsted!

Gigantium i Aalborg er stedet for dig, der søger efter oplevelser på isen – om det er dig selv, der skal prøve kræfter med det glatte underlag, eller om det er som tilskuer til events, hvor isen er det bærende element. For Aalborgs store idræts- og kulturcenter huser nemlig to imponerende ishaller, der står klar til at levere både bragende ishockeykampe, yndefulde skøjteløb og skøjtebane for offentligheden.

De to haller er henholdsvis en moderne isarena med plads til 5.000 tilskuere og en træningshal, der begge flittigt bliver brugt hele året rundt.  På isarenaen kan du blandt andet opleve Aalborgs lokale ishockeyhold, Aalborg Pirates, når de spiller på hjemmebane, mens det er i træningshallen du i weekenderne i vinterhalvåret selv kan prøver kræfter med skøjteløb.

Skøjtning for alle

Når der åbnes for offentligt skøjteløb i Gigantium er det tid til at alle, store som små, kan boltre sig løs på isen og få fuld fart under skøjterne – hvis man tør. Har du ikke selv et par skøjter, kan du leje et par ved indgangen, og skulle du sidde med nogle gamle, slidte af slagsen, som godt kunne bruge en omgang slibning, så er Gigantium også klar til at hjælpe med dette. Derudover står Gigantium også klar til at afholde børnefødselsdage i skøjtehallen.

Åbningstider

Sæsonen starter søndag den 1. oktober 2023 og slutter søndag den 24. marts 2024

Åbningstiderne er lørdage og søndage kl. 10.00 – 14.00

 

Øvrige åbningstider er:

Uge 42 – mandag den 16. – søndag den 22. oktober 2023 kl. 10 – 14

Søndag den 24., 25. og 26. december er der lukket

Juleferien – onsdag den 27. – 30. december 2023 kl. 10-14

Søndag den 31. december er der lukket

Vinterferien - Uge 8 – mandag den 19. – søndag den 25. februar 2024 kl. 10-14

Læs mere om Gigantium isarena og skøjtehal i Aalborg…