Grøn oplevelse
©  Foto:

Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel er den ideelle kombination af et flot 4-stjernet, miljøbevidst hotel og et moderne konferencecenter. Beliggenheden er enestående; lige ved motorvejen og kun 10 minutters kørsel fra København, hvilket gør tilgangen meget nem og praktisk. Blot 25 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og kun 20 minutter fra Københavns store kongrescentre.  

Der bliver kræset for sanserne på Glostrup Park Hotel, som byder velkommen med komfortable og lyse værelser, Wellness Center, den berømte og legendariske Restaurant La Cocotte og ikke mindst den prisvindende vinkælder.

Alle vores værelser er lyse og møbleret med præg af den skandinaviske stil. For at sikre at dit ophold bliver så komfortabelt som muligt, indeholder samtlige værelser faciliteter såsom minibar, hårtørrer, kaffe/te, fladskærms-tv med satellitprogrammer, eget badeværelse, mørklægningsgardiner samt gratis hurtig internetadgang på 1Gbit over hele hotellet og i konferencecentret.

Glostrup Park Hotels store morgenmadsbuffet giver gæsterne en god start på dagen. Lobbyen er hyggeligt indrettet med en ægte pejs. Personalet er yderst venligt, serviceminded og flersproget.

Wellness Centeret har solarier, sauna, dampbad, massagebruser samt fitnesscenter. Hotellet ligger direkte ved en park – ideel for jogging, cykling, gåture eller andre udendørsaktiviteter.

Der er gratis udendørsparkering samt aflåst garage mod et mindre gebyr. Husdyr må gerne medbringes for et mindre gebyr.

Glostrup Park Hotel har et eksklusivt konferencecenter i den tilstødende park. Der er tale om et professionelt konferencecenter med formålsindrettede mødelokaler og en panoramarestaurant med plads til 300 personer og med overdækket terrase. Hotellet har ydermere flere og større mødelokaler med plads op til 290 personer.

Den Grønne Nøgle er gæsternes garanti for, at der her på stedet tages hensyn til miljøet.