©  Foto:

Gobs & Maximillian til Fed Fredag

Oplev et brag af en fest når Gobs og Maximillian indtager scenen i Tivoli Friheden til Fed Fredag.

To unikke koncerter

Glæd dig til at opleve Gobs & Maximillian, når de indtager scenen i Tivoli Friheden til Fed Fredag.

Gobs

Gobs har formået at skabe sin helt egen plads på den danske musikscene med sine stærke og unikke udtryk i en blanding af blød pop og stærk rap.

I 2023 lagde han Danmark ned på sin første landsdækkende tour med sit album "Knuste Hjerter Heler Aldrig". Albummet tog Danmark med storm og gik direkte ind som nummer et på den danske hitliste. Kort efter fulgte Gobs op med sit altoverskyggende hit "Tak For Sidst" som slog alle rekorder og lå nummer et på den danske hitliste i 13 uger.

Gobs har på sin relativt korte men hurtigtvoksende karriere allerede modtaget flere priser og nomineringer på begge sine albums.

Maximillian

Maximillian har på sin relativt korte men særlige rejse ind i musikkens verden, formået at imponere og tryllebinde publikum igen og igen. Den unge danske sanger har med sin stemme en ganske særlig gave der fanger lytterne.

Han har allerede imponeret på Bøgescenen i Skanderborg, Store Vega i København, store festivaler i Sydøstasien, Toppen Af Poppen på TV2 og mange andre steder. Nu har du muligheden for at opleve ham i Friheden.

Glæd dig til at opleve Gobs & Maximillian til Fed Fredag i Friheden d. 26. april 2024 klokken 20.00.

Se, hvad andre deler på Instagram

#mitfriheden #fedfredagifriheden #visitaarhus