©  Foto:

Godsbanen - Møder & konferencer

Godsbanen i Aarhus tilbyder top professionelle mødefaciliteter til jer, hvad enten I er en lille eller stor gruppe. Godsbanen har alt det udstyr I skal bruge til at afholde det møde, I ønsker - og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Godsbanens rå og kreative miljø giver plads til de store tanker og visioner. Godsbanen huser møder og konferencer, foruden udstillinger, teater, oplæsninger, koncerter, foredrag og markeder.

Unikke faciliteter

Godsbanen råder over professionelt AV-udstyr, samt lokaler med plads til op til 800 deltagere. De bestræber sig efter at lave bæredygtige løsninger, hvor høj kvalitet er en mærkesag. Der er derfor alt, hvad I behøver for at holde det perfekte arrangement eller møde.

Forplejning

Spiselauget sammensætter forplejning til jer alle, efter behov og ønske. Alt lige fra det korte morgenmøde med god morgenmad til heldagsmødet, der afsluttes med middag i restauranten. Spiselauget på Godsbanen tilbyder også at arrangere store firmafester for op til 800 deltagere. Intet er for stort eller for småt.

Se, hvad andre deler på Instagram

#godsbanen #visitaarhus #visitaarhusregion