©  Foto:

Golfskoven

Golfskoven syd for Aarhus er en indendørs Skovbar med underholdning og aktiviteter, der får tiden til at flyve afsted. Her kan du opleve en kæmpe indendørs adventure minigolfbane med 18 huller, pool borde, dartskiver, shuffleboards, PoolBall, spil café og Skovbar med saftige burgere og både kolde og varme drikkevarer.

Golfskoven er dit sikre valg for en sjov indendørs oplevelse og timevis af underholdning med familie, venner eller kolleger. Golfskoven fungerer som almindelig bar og er åben hele ugen med hygge om dagen og gå-i-byen stemning om aftenen.

Skovbar med en af verdens største indendørs Adventure minigolfbane.

Golfskoven ligger i Aarhus forstaden Højbjerg. Glæd dig til indendørs skovbar med minigolfbane. Gå ikke glip af en tur øverst på sejrsskamlen, efter du har vundet over dine venner i Adventure minigolf. Bliver I sultne, er Golfskovens saftige burgere og sprøde fritter alene et besøg værd.

Minigolf på den sjove måde

Adventure minigolf er ligesom minigolf en ”putting-green” sport, hvor man spiller med en golfputter. Helt som du kender det fra almindelig golf. Det handler om at slå golfbolden frem mod hullet i så få slag som muligt. Banen har 2 sværhedsgrader – en nem og en knap så nem.

Jagthytte og Jagtsal i skoven

Inde i Golfskoven finder I også en vaskeægte jagthytte. I Jagthytten kan I f.eks. holde fødselsdag, Blå mandag, polterabend eller hverdagshygge med vennerne. Her kan der også holdes firma møder, teambuilding og meget andet – kort sagt alle typer af mindre arrangementer i udkanten af Golfskoven.

Jagtsalen er for de større selskaber, hvor konfirmationer, sølvbryllupper, fødselsdage og erhvervsarrangementer får en helt ny og afslappet dimension i de flotte rammer.

Meget mere end minigolf

Adventure minigolf er langt fra det eneste, I kan foretage jer i Golfskoven. Her finder I også pool borde, dartskiver, PoolBall, shuffleboards, brætspil og petanquebaner (sommer), som får tiden til at flyve afsted, hvis ikke lige minigolf er den foretrukne aktivitet at konkurrere i.

Skovbaren

Skovbaren er hygge om dagen og gå-i-byen voksenstemning om aftenen. Skovbaren har bl.a. de lækreste saftige burgere og sprøde fritter. Her finder du også et kæmpe udvalg af drikkevarer lige fra varm kakao til sodavand, vin, drinks og iskolde fadøl.

Læs mere om Golfskoven her eller book jeres besøg her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#golfskoven #visitaarhus #visitaarhusregion