©  Foto:

Grundlovsfest på Ejer Bavnehøj

I år fylder grundloven fylder 175 år, og i hele Danmark nytænkes den måde, vi fejrer Grundlovsdag på. Grundlovsfesten får nu et øget fokus på vores børn og unge for at give dem et tættere forhold til grundloven og demokratiet.
På Ejer Bavnehøj har lokale ildsjæle planlagt et brag af en fest med en række unge debattører og repræsentanter fra det nye, fælles elevråd i Skanderborg til en moderne paneldebat.
Desuden kan vi byde velkommen til alt fra koncert med Thomas Buttenschøn og Grundlovskagedyst til besøg af forhenværende kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen, fællessang, quiz for børn og Foodtruck fra Trosborg.
 

Kl. 14:00: Velkomst og fællessang efterfulgt af en debat o m demokratiets tilstand, udfordringer og fremtidsudsigter i børne-/ungehøjde.
Kl. 15.30: Børne-quiz og unge-quiz om historiske, nationale og aktuelle emner og Grundlovskagedyst. Skanderborg Pigekor og Vocali underholder
Kl. 16.00: Danmarks nye Grundlovssang præsenteres af Elsebeth Gerner Nielsen.
Kl. 16.45: Musikalsk underholdning med Elitebandet fra Kulturskolen Skanderborg, Gylling Garage Rock og Peter Tast med band inden Thomas Buttenschøn går på scenen.
Kl. 19.00: Grundlovsfesten rundes af med fællessang. Alle er velkomne og det er gratis at deltag