©  Foto:

Guesthouse Klitmøller

Guesthouse Klitmøller er stedet, hvor du efter en god dag i vandet, langs vandet eller ude i noget af den enestående natur, kan lægge dig i en god seng i behagelige omgivelser.

Guesthouse Klitmøller er godt placeret i hovedstaden af Cold Hawaii - nemlig lige i hjertet af byen og kun 350 meter fra Klitmøller bugt. Stemningen på Guesthouse Klitmøller er åben og afslappet, tro mod stedets naturlige omgivelser, og man får en følelse af at besøge et hyggeligt, roligt og varmt hjem. 

Guesthouse Klitmøller er stedet, hvor du efter en god dag i vandet, langs vandet eller ude i noget af den enestående natur, der grænser op til byen, kan lægge dig i en god seng i behagelige omgivelser.

Værelserne er navngivet og indrettet med reference til steder eller områder i Thy som vi mener gør Cold Hawaii og Nationalpark Thy til et af de smukkeste og mest særegne steder i Danmark.

Uanset om dine muskler er ømme efter en lang dags surf, cykling eller vandring, eller du bare har behov for at tømme hovedet og slappe af, har vi den perfekte kur. 

Det inkluderer ikke mudder i ansigtet og agurker på øjnene. Vores terrasse er stedet, hvor lyden fra havet, vinden og Klitmøller Å giver dig kræfterne tilbage. 

Faciliteterne inkluderer bade- og omklædningsrum, udendørs badekar, udendørs sauna, køkken og fælles spisested.