©  Foto:

Guldbergs Guesthouse & ferielejlighed

Tæt på skov og strand, i hjertet af Østfyn.

Tæt på skov og strand, i hjertet af Østfyn, med ca. 7 km til Kerteminde og Langeskov og 15 km til Odense finder du Guldberg´s ferielejlighed / guesthouse  på ca 120m2.

Med kun 2 km til Rynkeby, hvor der er indkøbsmuligheder og 8 km til nærmeste motorvejsafkørsel 49, er det en ferielejlighed / guesthouse , som er nem at komme til og med en attraktiv beliggenhed i forhold til de mange seværdigheder der er i området.

Lejligheden er fuldt møbleret og indeholder køkken, stue, 4 værelser og 2 badeværelser med brusebad. Lejligheden er lavet i marts 2014 - 2019. I forlængelse af lejligheden er en samlingsstue, med plads op til 50 personer med borde, stole og service, som kan tillejes ferielejligheden.

Værelserne udlejes også enkelvis.

Lejligheden er en del af en nedlagt landbrugsejendom (selvstændig bygning), Hoved bygningen bebos af ejerne. Gode parkeringsforhold på stedet og der er plads til både campingvogn, autocampere og trailer mm.

Der er soveplads til 8 (12)  personer med henholdsvis to i en dobbeltseng, to på en sovesofa med chaiselong og 2x to enkeltsenge på de sidste værelser. Der er mulighed for ekstraopredninger/børnesenge på alle værelser og det ene med 2 ekstraopredninger.

Kæledyr må gerne medbringe, der tages dog et lille gebyr.

Der er adgang til ugenert have/terrasse, med havemøbler og stor grill, stort grønt område med plads til udendørs spil/leg. Der forefindes en lille lejeplads med gynger, rutsjebane, klatrevæg og lejehus.