©  Foto:

Haarby Hallerne

Her er der plads til masser aktivitet og mulighederne er mange

Haarby-Hallerne råder over 3 haller samt et multirum, hallerne bliver dagligt brugt til skole idræt, for Haarby Skole samt Haarby Efterskole, de lokale foreninger benytter hallerne til at dyrke deres idræt.

I weekender bliver de benyttet til stævner af forskellige slags, hallerne bliver også lejet ud til private til afholdelse af idræt m.m.

Hallerne bliver omtalt som Hal 1, Hal 2, Hal 3, og Multirum.

HAL 1

Er vores nyest hal på 1500 m² som blev indviet i 2016, der er tribune på den en langside, sportsgulvet er af massivt træ, der opstrengninger til mange typer boldspil som 1 håndbold bane, 1 håndbold kortbane, 3 mini håndbold baner, 3 volley baner, indendørs fodbold med og uden bander, 5 badminton baner og 1 tennisbane.

HAL 2

Hal 2 er vores ældste hal på 1100 m² som er fra 1966, gulvet er af massivt træ, som er det oprindelige gulv, hallen er med ny belysning fra 2016, der opstrengninger til mange typer boldspil som 1 håndbold bane, 1 håndbold kortbane, 3 mini håndbold baner, 2 volley baner, indendørs fodbold med og uden bander, 5 badminton baner og 2 basket baner.

HAL 3

Hal 3 er fra 1978, gulvet er massivt træ og har et areal på 600 m² der er opstrengning til 3 badminton baner, 1 volley bane, 3 kids volley baner, der kan trænes basket og mini boldspil, der er ribber og spejlvæg, den bliver bla. benytte til gymnastik, Judo og bankospil hver onsdag aften.

MULTIRUM

Multirummet er fra 2016 og har et areal på 50 m² gulvet er af linoleum og har gulvvarme det er et lyst lokale med spejlvæg og projektor.
Det bliver benyttet til små hold som yoga, jumping fitness, spinning, og dans m.m.