©  Foto:

Haderslev Lystbådehavn Syd

Hyggelig havn i bunden af Haderslev Fjord, tæt på indkøb og seværdigheder.

Haderslev Fjord er en ca 15 km lang, smal og bugtet fjord, der skærer sig ind i Sønderjylland fra Lillebælt. Her er konstant noget nyt at se på, og sejlturen er utrolig flot gennem en af Danmarks smukkeste fjorde. Haderslev Havn ligger midt i byens hjerte, med kort afstand til indkøbsmuligheder og oplevelser.

Nordsiden af Haderslev Havn er ejet af kommunen, og på sydsiden af Haderslev Lystbådehavn ligger først Haderslevsejlclub (HSC) med autocamperplads, så kommer Haderslevsejlforening (HSF). Husk at betale ved den rigtige klub.

Haderslev Sejl Club (HSC):

Der er reserveret 10 pladser med indhalerliner umiddelbart foran klubhuset til gæstesejlere, men alle klubbens pladser kan benyttes af gæstesejlere, når de viser grønt.
 
Klubhuset og "Kabyssen" er delvist åbent, og de 3 grillpladser, hvoraf den ene er overdækket, ligger godt beskyttet på klubbens område, så de kan benyttes i al slags vejr. Klubhuset blev udvidet i foråret 2019 med en servicebygning på 73 m2 med nye toilet- og badeforhold inkl. to familierum og et handicaptoilet.
 
Der er også vaskemaskine og tørretumbler. Internet, el og vand er indeholdt i havnepengene. WIFI-kode og div. adgangskoder kan ses på kvitteringen. Der er automat til betaling af havnepenge og køb af havnekort til bad og brug af vaskemaskine og tørretumbler.

Haderslev Sejlforening (HSF):

Når du ikke kan sejle videre, befinder du dig i HSF. Der er reserveret pladser til gæstesejlere med påtegningen ”Gæst”, men alle pladser der viser grønt kan selvfølgelig benyttes. Bade- og toiletforhold samt udekøkken er let tilgængelige ved siden af Foreningshuset. Endvidere er her to grillpladser, hvoraf den ene ”Grotten” har en overdækket grill. - ”Ty i Ly” er en overdækket terrasse til fri afbenyttelse.  Ligeledes er den åbne tagterrasse med borde, bænke og parasoller frit tilgængelig. Fra denne terrasse er der en vidunderlig udsigt over havneområdet.

Ved indgangen til ”Havnekontoret” finder du automaten, hvor du kan betale havnepenge. I havnepengene er alt inklusive, hvilket vil sige: el, vand, bad, internet samt cykler.