©  Foto:

Hammer Bakker - Lejrplads

Ikke langt fra Aalborg ligger Hammer Bakker – et stort skovområde der byder masser af oplevelser og overnatning i det fri. Med plads til næsten 50 personer, kan du her tage hele familien med på tur.

Hammer Bakker er et smukt naturområde, hvor du kan udforske noget af den skønne natur, som Nordjylland har at byde på. Her kan du bevæge dig rundt på de skovklædte bakker og stejle kløfter og opleve et rigt dyreliv og gravhøje fra tidernes morgen. Vandområderne er få - faktisk en sjældenhed - dog med undtagelse af Pebermosen. Hammer Bakker tilbyder desuden gode vandre- og mountainbikeruter.  

I området finder du tre forskellige shelterpladser, med tre forskellige sheltertyper, fordelt på to områder. Den ene plads består af tørkloset, gammeldags vandpumpe, fire shelters og to bålpladser, hvoraf den ene er overdækket. 50 meter derfra finder du den anden plads, der består af tre shelters med en bålplads i midten, en stenovn, bord/bænkesæt og brændeskur. Husk at medbringe dit eget brænde.

Læs mere om Hammer Bakker i Vodskov…

Lejrpladsen forvaltes af Aalborg Kommune. Det er gratis at benytte lejrpladserne, men du må højst overnatte 2 nætter ad gangen på den samme plads. Du må også gerne slå dit eget telt op på pladsen.

Pladserne benyttes efter først til mølle princippet. Du kan derfor ikke booke plads på forhånd.