©  Foto:

Harboøre Centeret - Sport og leg inde og ude

I Harboøre Centeret er der både mulighed for at være aktiv med hele familien og nyde en god frokost eller bestille Take Away fra centerets café.

Velkommen i Harboøre Centeret

Café Blæst har et bredt og lækkert udvalg af cafémad, og ønsker du at bestille catering til en hyggelig aften i sommerhuset, kan dette også arrangeres.

Som gæst kan du benytte centerets mange aktiviteter ude og inde, ved køb af et dags- eller ugekort. Det koster 60 kr. pr. person for et dagskort, og kun 100 kr. pr. person for et ugekort.

Centerets indendørsaktiviteter består af et Fitnesscenter med vægtrum, dart, badminton, fodbold, squash, billard, bordtennis og airhockey.

Centerets udendørsaktiviteter består af en BMX-bane, trampoliner, hoppepude, tarzanbane, alm. fodboldbaner og en 1.700 km2 Lethal med kunstgræsbane og skaterbane. Det er muligt at låne løbehjul og BMX cykler.

Ketcher, løbehjul med mere er med i prisen ved køb af et dags- eller ugekort.

Om sommeren i uge 28-32, er der livemusik og grillbuffet på terrassen, hvis vejret tillader det, ellers rykkes det indenfor i centeret.

Vi har mange forskellige aktiviteter i løbet af året, hvilket alle er velkommen til at deltage i, uanset om du er gæst eller lokal. For mere info kan du tjekke vores hjemmeside.

Harboøre Centet og caféen er velegnede besøgssteder for busselskaber og grupper.

Velkommen hos os!