©  Foto:

Havgaarden Badehotel

Historisk badehotel ved kysten i Vejby. Havgaarden Badehotel har ligget der hvor det ligger nu, siden 1825. Havgaardens ejere står klar til at give dig en minderig oplevelse, uanset om du søger en romantisk get away, skal holde en konference eller et bryllup i skønne omgivelser.

Romantisk miniferie

Du kan både bruge Havgaarden som et bed & breakfast og udforske Nordsjællands mange lokale spisesteder under dit ophold eller bestille en af de pakkede miniophold, hvor I kan sætte jer til bords og nyde en aperitif før I får serveret en lækker 3-retters menu, hvor sæsonens råvarer fortolkes på en innovativ måde, med kvaliteten i top.

Efter middag kan I nyde en solnedgangstur på stranden før der falder ro i de dejlige værelser med en stemning af gammeldags badehotel.

Vejby Strand

Havgarden ligger perfekt placeret lige midt i Nordsjælland. Et fantastisk udgangspunkt for både vandreture, cykelture eller en tur rundt til de lokale smagsoplevelser.

På Havgaarden er værtskabet helt i top. Du kan læse de flotte anmeldelser på TripAdvisor.

Når du booker ét af de 18 værelser, booker du charme, hygge og rigtig badehotels stemning. Se de forskellige værelses typer på Havgaarden. På hotellets egen restaurant serveres mad, tilberedt med kærlighed og passion. Du behøver ikke overnatte på hotellet for at nyde et måltid.

Havgaarden Badehotel har samlet et galleri af billeder fra hotellet. Se stemningsbillederne. Badehotellet ligger mellem Tisvildeleje og HeatherHill, blot 45 min. kørsel fra København.