©  Foto:

Havnens Oase

Hos Havnens Oase kan du nyde et dejligt måltid, en kold øl og lækker is med den smukkeste fjordudsigt.

OASEN - Café og restauration helt ned til vandet i Hvalpsund.

OASEN - ikke tilfældigt at denne lille hyggelige café bliver kaldt således. Det er en lille café, som ligger med den dejligste fjordudsigt i Hvalpsund. Hele sommerhalvåret kan man nyde dejlige italienske gourmet pizzaer og nyde et skønt glas vin på terrassen og opleve Limfjorden helt tæt på.

Hvis man er mere til det gode danske køkken, serverer de den bedste flæskestegssandwich i Vesthimmerland - hvortil man kan gå på opdagelse i en af de flere forskellige specialøl, de har på drikkekortet.

Du har også mulighed for at få en to-go kaffe - mens du sidder og ser på børnene lege på legepladsen - hvis du benytter dig af den modsatte terrasse - som i særdeleshed er et samlingspunkt i Hvalpsund.

OASEN tilbyder også Kastberg Gourmet Is - som virkelig er værd at smage. De har både Kastberg softice og kugleis. Begge er meget populære i de skønne danske sommermåneder.

OASEN tilbyder et alsidigt menukort og afholder flere madarrangementer med tilmelding i løbet af sæsonen. Husk endelig at følge med på facebook!

Alt i alt, absolut et besøg værd, hvis du er på disse kanter.