©  Foto:

Havtyren Naturlegeplads | Leg og eventyr i Liseleje

Havtyren er en skøn naturlegeplads med en masse aktivitets muligheder for børn. Legepladsen ligger i Liseleje ved Liseleje strand.

Legepladsen HAVTYREN er en stor naturlegeplads i Liseleje med mange legeredskaber.

Der er en gynge, en rutsjebane, svævebane, balancebomme, stativer til armgang og et overdækket hus hvor man kan spise sin mad og så er der selveste HAVTYREN man kan kravle på ... hvis man tør! 

Obs! Svævebanen er pt i stykker, og man afventer reparation. 

Dette skønne legeunivers ligger smukt indlejret mellem skovens tætte trækroner og den fortryllende nordkyst. Liselejes unikke kystlinje med blændende sandstrande og det brusende hav, danner en inspirerende ramme for naturlegepladsen, der lader børnenes fantasi løbe frit.

Historien om HAVTYREN

Ifølge sagnet stjal bønderne noget havkvæg fra Havtyren, som derfor gik på land og pløjede sandet op, så sandflugten kunne rase, til hele Tibirke var dækket af sand.

Åbningstider

Havtyren er åben hele året rundt og kan findes i den lille skov på højre hånd, når man kører ned mod stranden i Liseleje.

Seværdigheder i nærheden

Liseleje Strand med sit fine sand og vand ligger blot 200 meter herfra. Lige overfor Havtyren, kan du få stille din sult. Her finder du både Lisestuens Isbar og Lisetuens Café & Burgerbar. For børnene er der en lille bane med elektriske biler. Langs hovedgaden i Liseleje ligger butikker, caféer og restauranter og et bageri.