©  Foto:

Hedebo Strand Camping - venue

Hold dit næste møde hos Hedebo Strand Camping som ligger i vandkanten og en gåtur fra hyggelige Sæby Havn tæt på Skagen og Frederikshavn

Hedebo Strand Camping har 2 festsale - den ene (Udsigten) ligger i receptionsbygningen og har tilknyttet en stor terrasse med udsigt over Kattegat. Den anden (Poolen) ligger i tilknytning til vores swimmingpool, så du kan tilbyde dine gæster en tur i vandet i højsæsonen.

Mødelokale A Udsigten

Her får du et dejligt lyst lokale på 1. sal over vores reception med flot stor terrasse og direkte udsigt over Kattegat. Her er 2 toiletter, garderobeplads og køkken med to komfurer, kogeplader, opvaskemaskine og køleskab. Langborde, stole og service til 50 personer. Bemærk, frokost- og aftensmad skal leveres fra café Hedebo. Drikkevarer, brunch og kage/eftermiddagskaffe må medbringes.

Mødelokale B Poolen

Hold mødet eller aften partyet ved poolen (der dog lukker kl. 19). I dette lokale ved indgangen til campingpladsen er der borde og siddepladser til ca. 40 personer. Her er direkte adgang til et fælleskøkken, hvor du finder komfur, kogeplader og køleskab. Der er ingen opvaskemaskine, så du skal selv vaske op. Bemærk, frokost- og aftensmad skal leveres fra café Hedebo. Drikkevarer, brunch og kage/eftermiddagskaffe må medbringes.

Overnatning til mødet

Hedebo Strand Camping har 16 luksus- og standardhytter til dine gæster. I luksushytterne er der plads til 6 personer, og her er eget bad og toilet. I standardhytterne har vi plads til 4-6 personer, og her skal gæsterne benytte toilet og bad i servicebygningerne.