©  Foto:

Henriettes Havedesign

Henriettes Havedesign er en inspirationshave, der indeholder mange flotte granitbelægninger, der fører rundt til de forskellige smukke haverum fyldt med roser, stauder, løgplanter og sommerblomster, som pryder bedene fra april til oktober.

Inspirationshaven

Havedesigner Henriette Lønstrups egen have, bygget op omkring en gammel landbohave gennem de sidste 17 år. 

Haven er, med belægninger i granit og natursten, inddelt i rum med masser af blomster, krukker, klippede buksbom og stort drivhus. Planteskole & Havebutik med italiensk terracotta og skønne haveting. Haven er på ca. 5000 kvm. Og der er lagt vægt på blomstring fra forår til efterår i form af, forårsløg, stauder, roser, slyngplanter, sommerblomster. Haven er opdelt i rum der afgrænses af hække, træer, espalierhegn mm.

Du finder bl.a. det store drivhus, køkkenhaven, skovhaven, den gamle have, gårdspladsen osv. Udover haven er der også ad gang til et naturområde mod vest med en knap 4000 kvm. stor sø samt en frugthave. Vi har åbnet en hyggelig planteskole, hvor du kan finde et bredt og spændende udvalg af planter til have og krukker. Havebutikken er fyldt med skønne toskanske terracottakrukker der er vinterhårdføre og masser af skønne haveting, både til pynt og praktisk anvendelse.

Hunde har af praktiske årsager ikke adgang til haven og planteskolen.