©  Foto:

Hertz - Aalborg Lufthavn

Hertz biludlejning har mange kontorer rundt om i verden, og her er Aalborg Lufthavn ingen undtagelse. Fra udlejningskontoret kan du leje den bil, der skal tage dig rundt på tur – lige hvorhen du ønsker.

Bilkataloget hos Hertz er både stort, varierende og med fokus på kvalitet og luksus. Her kan du finde biler i alle størrelser, der passer til den tur, du er på vej til at give dig ud på. Som en del af kataloget kan der nævnes cabriolet, SUV, luksus- og prestigebiler, minibus, stationcars og miljøvenlige biler – men dette er blot en del af udvalget. Du kan desuden tilvælge ekstra ydelser såsom barnestole, autostole og GPS.

Fra lufthavnen kan du drage ud på mange veje, der vil lede dig rundt i det nordjyske – og lige meget hvilken vej du vælger, kan du komme frem til vidunderlige naturoplevelse, sjove aktiviteter og skønne attraktioner. En af de største attraktioner med både vandland, vilde rutsjebaner og fart over feltet er Fårup Sommerland, hvor du kan se frem til en fed oplevelse.

Her finder du udlejningskontoret

Når du ankommer til lufthavnen, kan du finde Hertz i terminalen lige ud for ankomsthal 1. Hvis du kommer fra ankomsthal 2, skal du blot gå til den anden ende af terminalen. Udlejningskontoret ligger på venstre side, når du er gået forbi security og check-in. Hertz har desuden også et udlejningskontor i Aalborg City.  

Læs mere om Hertz biludlejning i Aalborg Lufthavn...