Gå til indhold
©  Foto:

HimmerLand Spa

HimmerLand Spa er en smuk verden af afslapning og velvære. Spaen har gennemgået en gennemgribende ombygning og tilbygning i foråret 2022, som har forbedret de skønne faciliteter, der danner rammen for en unik spadag eller et luksuriøst spaophold.

Fantastiske spaoplevelser

Du får i spareceptionen udleveret luksusbadekåbe, håndklæder, bløde tøfler og din egen genbrugelige vandflaske så du er klar til et besøg i vores lækre og luksuriøse spa. Det store spaområde ligger i stueplan og danner grundlag for din spaoplevelse i HimmerLand Spa. Området er dekoreret i rene, naturlige toner, som indbyder til afslapning og ro. Her er der rig mulighed for at finde frirum og tage en pause fra hverdagen blandt de mange forskellige oplevelser. Der er desuden mulighed for at forkæle kroppen med en række selvbehandlingsprodukter, som blandt andet er velegnet til brug i dampbadet.

I spabaren finder du altid lækre forfriskninger som vand, saft og friskskåret frugt. Derudover kan du i spacaféen købe lækre retter, snacks, drinks og andre drikkevarer, som du kan nyde i vores orangeri eller på terrassen.

 

SPABEHANDLINGER

HimmerLand Spa tilbyder en bred vifte af skønne spabehandlinger, som er tilpasset enhver smag, budget og tidsramme. Behandlingerne — der blandt andet inkluderer massager, ansigtsbehandlinger og pleje til hænder og fødder — bliver udført med en række eksklusive spaprodukter, som også kan prøves og købes i spashoppen. Derudover tilbyder HimmerLand Spa unikke spaoplevelser som Kryoterapi, Soft-Pack behandling, Rasul behandling eller den helt eksklusive og banebrydende Salve-in-Terra behandling i vores private spa.

For yderligere information, åbningstider og priser se hjemmesiden.

Share your wonders: