Gå til indhold
©  Foto:

HimmerLand Spa

HimmerLand Spa er en smuk verden af afslapning og velvære. Spaen har gennemgået en større renovering i foråret 2019, som har forbedret de skønne faciliteter, der danner rammen for en unik spadag eller et luksuriøst spaophold.

AFSLAPPENDE SPADAGE

Du får i vores reception udleveret luksusbadekåbe, håndklæder og bløde tøfler så du er klar til et besøg i vores lækre og luksuriøse spa.
På  1. sal i vores spa findes fire store, velindrettede behandlingsrum, VIP-omklædningsfaciliteter og en wellnesslounge med fantastisk udsigt over Sjørup Sø.

Det store spaområde ligger i stueplan og danner grundlag for din spaoplevelse i HimmerLand Spa. Området er dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser, som indbyder til afslapning og ro. Her er der rig mulighed for at finde frirum og tage en pause fra hverdagen blandt de mange forskellige bade og saunaer. Der er desuden mulighed for at forkæle kroppen med en række selvbehandlingsprodukter, som blandt andet er velegnet til brug i dampbadet.

I spabaren finder du altid lækre forfriskninger som vand, saft og frisk skåret frugt. Derudover kan du tilkøbe øvrige forfriskninger eller en let frokost, som du er velkommen til at nyde i spaområdet.

 


SPABEHANDLINGER

HimmerLand Spa tilbyder en bred vifte af skønne spabehandlinger, som er tilpasset enhver smag, budget og tidsramme. Behandlingerne — der blandt andet inkluderer massager, ansigtsbehandlinger og pleje til hænder og fødder — bliver udført med en række eksklusive spaprodukter, som også kan prøves og købes i loungeområdet på 1. sal. Derudover tilbydes der diverse tillægsydelser, som f.eks. doktorfisk eller en afslappende stund sammen med én, du holder af i det romantiske privat sparum.

Personalet i HimmerLand Spa er altid hjælpsomme og imødekommende, og vil til enhver tid assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse i spaområdet og under behandlinger.

HimmerLand Spa blev nomineret ved Danish Beauty Award 2019 og 2020 i kategorien Årets Spa.

For yderligere information, åbningstider og priser se hjemmesiden.