©  Foto:

Hjerting Badehotel ved Esbjerg

Hjerting Badehotel er et førsteklasses hotel - kun 9 km fra Esbjerg centrum - smukt beliggende ved Vadehavet helt ned til børnevenlig strand.

Badehotellets facade ligger få skridt fra vandkanten ved Hjerting Strand, med en fantastisk udsigt over Skallingen og den ubeboede ø, Langli, som er en yndet yngleplads for fugle. 
 
Den sublime placering ved Hjerting Strand får Badehotellet til at smelte sammen med sine omgivelser. Størstedelen af vores værelser har en fantastisk udsigt over Vadehavet. Uanset, om man bor på et standardværelse, et strandværelse eller suite, så fornemmer man Badehotellets nære miljø af strand, skov og hav; indretningen er lys og varm med naturlige materialer og maritim finesse.  
 
Badehotellet har to spisesteder: Strandpavillionen, som er vores gourmetrestaurant, hvor vores overnattende gæster også spiser morgenmad, samt Ship Inn, som er vores kombinerede bar, brasserie og galleri. Spisestederne adskiller sig fra hinanden i form af koncept, indretning og stemning, men fælles for dem er, at økologi, lokale råvarer og god kvalitet er i højsædet.
 
Du kan booke din næste overnatning på Hjerting Badehotel direkte på vores hjemmeside: