©  Foto:

Hornbæk Strand

Hornbæk er en af Nordkystens mest populære badebyer, og det skyldes især den kilometerlange hvide sandstrand.

Den populære Hornbæk Strand er en bred sandstrand med finkornet sand, god vandkvalitet, beskyttende klitter og sikre badeforhold for både børn og voksne, og så er stranden bemandet med to livredderposter hele sommeren.

Store Badedag skyder sommeren i gang

På Hornbæk Strand skydes sommeren hvert år i gang med Store Badedag, hvor omkring 900 mennesker hopper i havet. Det er startskuddet til en sommer, hvor den lange, hvide sandstrand emmer af glade badegæster.

Børnevenlig strand med strandlegeplads

Det lave, krystalklare vand er især attraktivt for børnefamilier, som også kan slippe børnene løs på Strandlegepladsen. Her kan de gynge, klatre, lege kaptajn på eget skib og meget andet. Legepladsen har for nylig fået en ny beboer: sælen Luffe, som er lavet i træ – lige til at klatre på.

I juli og august er der hver onsdag spændende aktiviteter for børn på legepladsen.

Café midt på stranden

Midt på stranden finder man Café Sunspot, som har åbent alle dage i sommersæsonen og byder på is, pølser, sandwich, snacks, vand, øl, vin, drinks, kaffe-to-go og meget andet.

Tag Street food med på stranden

Lige overfor indgangen til stranden ligger Street food markedet ’Det Fedtede Hjørne’. Her kan man hente mad fra hele verden og fx tage det med sig ned på stranden. Menuen skifter hele tiden, men lyder blandt andet på burgere, tacos, sushi, indisk og salater.

Lej vandsportsudstyr hos SUPspot

Rammerne i Hornbæk er optimale for Stand Up Paddleboarding. Nogle dage er der stille og klart vand, som indbyder til rolige ture langs kysten i selskab med sæler, marsvin, fisk og fugle - andre dage kan du SUPsurfe på bølgerne.

Hos SUPspot Hornbæk kan du leje SUPboards og få instruktion i at bruge dem.