©  Foto:

Horsens Ny Teater

Elsker du kultur, berigelse og oplevelser med sjæl, så er du kommet til det rette sted. Hos Horsens Ny Teater midt i Horsens finder du spændende og uforglemmelige arrangementer til alle aldre. Programmet spænder fra børneoplevelser til klassiske koncerter og alt derimellem – der er med garanti også noget for dig.

Kultur til enhver smag

Hos Horsens Ny Teater finder du kulturelle oplevelser i særklasse. Vil du høre den nyeste musik eller de gamle klassikere, leve dig ind i en anden verden, måske vil du gerne lære noget nyt eller bare have et godt grin? Programmet er bredt og dækker både pop-, rock- og klassiske koncerter, teater, foredrag og stand-up. Med sin centrale placering midt i Horsens har du let adgang til det kulturelle univers.

Find de aktuelle og kommende arrangementer i programmet

 

Kultur i børnehøjde

Børneklubben tilbyder kvalitetsfyldte kulturoplevelser til børn i alle aldre. På programmet finder du fortryllende forestillinger, prisvindende kunstnere og fantasifulde rekvisitter. Både børn og voksne går hjem med spændende kulturoplevelser i rygsækken og et smil på læben.

Bliv gratis VIP i børneklubben og bliv opdateret på de nyeste shows, tilbud og rabatter  

 

Kultur til alle behov

Selvom du sidder i kørestol eller er hørehæmmet, skal du bestemt ikke snydes for gode kulturoplevelser. Horsens Ny Teater tilbyder muligheder til dig, der har særlige behov. Der er kørestolspladser, lift ved indgangen og teleslynge. Har du brug for din hjælper, kan vedkommende komme med helt gratis.

Læs mere om alle mulighederne på Horsens Ny Teaters hjemmeside

 

Kultur 200 gange om året

På de tre indendørsscener optræder mange forskellige kunstnere lige fra det lokale talent til de største stjerner i Danmark og internationale artister. Med ca. 200 årlige forestillinger er Horsens Ny Teater en stor kulturleverandør og kulturskaber, der arbejder for at mætte den voksende kultursult i Horsens og omegn, med oplevelser der er med til at udfordre og overraske publikum.

 

Møder og konferencer

Hos Horsens Ny Teater kan du også afholde dit næste møde, arrangement eller konference. Lokalerne kan rumme alt fra små møder, op til 250 personer ved langborde eller 500+ siddende på stolerækker. Der er også mulighed for fuld forplejning skræddersyet til arrangementet.

Læs mere og find kontaktoplysningerne her